zondag 14 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De nieuwbouw van Dolphin Suites & Wellness is met de komst van het nieuwe restaurant Reefs Café & Co compleet. Naast het restaurant komt er ook een hotelwinkel. 

De samenwerking tussen het hotel en een van de partners van restaurant De Dames werd afgelopen week afgerond door Alette Borger en Eldrith de Lange. Beiden zijn volgens Dolphin Suites & Wellness gepassioneerde ondernemers met een visie die elkaar versterkt.

“Met het bundelen van beide expertises, combineren we uitmuntende service en gezonde maaltijden met de therapie- en mindfulness programma’s dat het hotel aanbiedt. Met altijd de focus op groei en welzijn van gasten.” Volgens het hotel zijn gasten van buiten het hotel ook welkom om een hapje te eten in het nieuwe restaurant.

De inrichting van Reefs Café & Co bestaat uit natuurelementen als beplanting, hout, veel licht en de, zogenoemde, frisse breeze. Het restaurant serveert gezonde gerechten en smoothies, maar ook pannenkoeken, burgers en alcoholische versnaperingen. 

Volgens Dolphin Suites & Wellness zal de hotelwinkel een plek worden waar gasten van alles kunnen kopen tijdens een verblijf of bezoek aan de omgeving. “Van vers gemaakte broodjes, groente, fruit en voorverpakte producten zoals pasta en rijst tot toiletartikelen en souvenirs. Gasten die verblijven in de appartementen van het hotel kunnen voor een kleine boodschap in deze winkel terecht,” aldus Dolphin Suites & Wellness.