donderdag 30 maart 2023 13:07
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 maart 2023

De Kunuku man houdt zaterdag een nieuwe opruimactie. Deze keer geeft de organisatie geld en supermarkt-waardebonnen in ruil voor plastic flessen en aluminium blikjes. Dat laat het team van vrijwilligers via sociale media weten.

‘Curaçao MOET schoner’ is de welbekende oproep van de organisatie. “Beste Burgers, Boeren en Buitenlui. Lever uw plastic flessen en aluminium blikjes in op 11 maart en ontvang er geld voor terug”, is de oproep die het team van vrijwilligers doet.

Onlangs werden er 500 plastic flessen en 450 aluminium blikjes opgeruimd tijdens een opruimactie.

Mensen die het afval komen inleveren ontvangen voor plastic flessen 5 cent cash per fles. Per kilo aluminium blikjes ontvangt men 1 gulden cash. Daarnaast worden er ook waardebonnen van Van den Tweel uitgedeeld.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram