vrijdag 15 september 2023 14:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 maart 2023

Landhuis Daniel houdt zondag een Lent Edition Marche georganiseerd door Vento Creations. Dat laat de organisatie Vento Creations weten.

“De marche zal gekleurd zijn met veertig kraampjes die zijn gevuld met lokale handgemaakte souvenirs, schilderijen, exotische lekkernijen, verzorgingsproducten, sieraden en de geur van heerlijk eten.” Volgens de organisatie wordt de markt overspoeld door mensen die genieten van de sfeer terwijl ze rondstruinen langs de handgemaakte producten. 

Vento Creations zal houten vleugels verzorgen tijdens de markt waar bezoekers mee op de foto kunnen. Daarnaast kan men ook een hapje eten bij Landhuis Daniel. Het openbaar vervoer naar het landhuis rijdt volgens de organisatie vanaf Banda Abou en Willemstad en stopt vlak voor het landhuis. 

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram