dinsdag 30 mei 2023 11:48
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 maart 2023

Jandino Asporaat (42) gaat de hoofdrol vertolken in een nieuwe Netflix-film. De nieuwe film werd maandag samen met nog een andere film bekendgemaakt tijdens een evenement op het EMEA-hoofdkantoor van Netflix in Amsterdam.

Het wordt een komediefilm over Ramon, een goedbedoelende, maar nauwelijks effectieve boa (buitengewoon opsporingsambtenaar). Als hij te horen krijgt dat hij een terminale ziekte heeft, wil hij de dagen tot aan zijn dood besteden aan het leefbaar maken van zijn buurt.

Wanneer hij en zijn nieuwe partner Ferry per ongeluk een grote drugsvangst in handen krijgen, ziet Ramon dit als een kans om de drugsbende uit te schakelen. De baas van de onderwereld, El Muestro, heeft echter heel andere ideeën en neemt de twee fietsende handhavers niet serieus. Dat blijkt een vergissing…

Het productiebedrijf is Huntu, een samenwerking van Het Huis van Asporaat en Kaap Holland Film.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram