woensdag 22 maart 2023 05:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
|
7 maart 2023

De Churandy Martina Foundation heeft op 14 februari 5.000 gulden aan materiaal geschonken aan de voetbalvereniging Centro Hubenil Mahuma. Dat meldt de stichting dinsdag.

De voetbalvereniging kreeg ballen, doeltjes en doelnetten om de jeugd betere mogelijkheden te geven om te trainen en betere resultaten te behalen. Volgens de stichting werd de schenking enorm gewaardeerd door het bestuur van de voetbalvereniging.

De Churandy Martina Foundation haalde vorig jaar in samenwerking met Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort, bij een groot fundraising event geld op. Het evenement bestond uit een veiling avond en een fundraising golftoernooi.

De Churandy Martina Foundation wil gelijke kansen creëren voor de Curaçaose jeugd op het gebied van sport en educatie. De stichting streeft naar lange termijn samenwerking De stichting belooft nog veel meer verschillende projecten op Curaçao te gaan sponsoren om zo de Curaçaose jeugd op het gebied van sport en educatie te stimuleren.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram