dinsdag 12 september 2023 10:00
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 maart 2023

Curaçao Ports Authority (CPA) gaat samenwerken met Kingston Wharves Limited, de Jamaicaanse haven. Dat meldt CPA in een verklaring.

CPA wil de handel tussen de twee havens stimuleren en mogelijkheden benutten waaruit beide havens hun voordeel kunnen halen. CPA zegt voortdurend  naar verdere versterking van haar relaties met havens over de gehele wereld te zoeken.

Als voorbeeld geeft CPA nauwe contacten met prominente havens en maritieme entiteiten zoals de haven van Miami en Rotterdam, Panama Canal Authority, de haven van Sans Souci, Aruba Ports Authority en de havens van Sint-Maarten en Bonaire.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram