donderdag 30 maart 2023 12:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 maart 2023

Het Curaçaos voetbalelftal speelt op 28 maart een oefenwedstrijd in en tegen wereldkampioen Argentinië. Dat maakte voetbalbond Federashon Futbòl Kòrsou (FFK) woensdag bekend tijdens een persconferentie.

FFK wil zich in 2026 classificeren voor het WK en probeert zo veel mogelijk oefenwedstrijden op niveau te spelen. Door de nieuwe opzet van voetbalfederatie Concacaf van de WK- kwalificatie is de kans groter dat Curaçao aan het WK kan deelnemen.

Volgens FFK wordt sterspeler Lionel Messi ook ingezet bij de wedstrijd Argentinië-Curaçao. Welke spelers voor Curaçao worden opgesteld, wordt op 6 maart bekendgemaakt.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram