dinsdag 12 september 2023 22:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 maart 2023

Bij een onderzoek naar een overval in januari, heeft de politie dinsdag vier verdachten opgepakt die iets te maken zouden hebben met de zaak. De politie is dinsdag met een huiszoekingsbevel naar een woning in de buurt van Dein gereden, waar de verdachten zich bevonden. Dit laat Korps Politie Curaçao weten in een persbericht.

Iets voor 06.00 uur, viel de politie het huis binnen. Een 27-jarige man is opgepakt, afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Ook is een 31-jarige Curaçaose vrouw aangehouden. Ze worden beide verdacht van betrokkenheid bij de overval die plaatsvond in januari.

De politie trof in het huis ook twee andere personen aan, die de wet van drugsbezit overtraden. Het gaat om een 22-jarige en een 17-jarige, beide afkomstig van Curaçao. Ook deze personen zijn opgepakt. Het Openbaar Ministerie zou hen langer willen opsluiten, maar daar moet de rechter nog over beslissen.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram