donderdag 30 maart 2023 13:32
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 maart 2023

Yellow Media Group (YMG) en de branchevereniging voor horeca KHN Curaçao hebben een website gelanceerd met daarop tips voor de beste restaurants. Op www.restaurantsofcuracao.com kunnen geïnteresseerden ideeën opdoen voor plekken voor diners, cafés, wijn en andere eettentjes. Dit laten beide organisaties weten in een persbericht.

Het is voor zowel toeristen als voor locals soms lastig om een keuze te maken welke restaurants het beste passen bij hun behoeften, zo zeggen de organisaties. Men moet nu vaak meerdere websites bezoeken om menukaarten te bekijken, voordat er een keuze gemaakt wordt. Door alle restaurants te bundelen en op één site te zetten, wordt de keuze gemakkelijker. 

Kevin Fontilus, business-manager van YMG, zegt blij te zijn met de samenwerking en is enthousiast over de service die ze liefhebbers van restaurants bieden met deze website. Ulrich de Windt, regiomanager van KHN Curaçao laat op zijn beurt weten dat de website een aanvulling is op Curaçao’s hoge kwaliteit van wijn en eten.

Restauranteigenaren die geïnteresseerd zijn in een plek op de website, kunnen dit online aanvragen.

-- Advertentie --

One comment on “Tips voor restaurants te vinden op nieuwe website”

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram