dinsdag 30 mei 2023 11:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 februari 2023

Schoolgaande kinderen kunnen in de laatste week van maart genieten van veel muzikale evenementen. De kindermuziekweek heeft als doel kinderen kennis te laten maken met muziek en ze te leren genieten daarvan. Dit schrijft Amigoe.

De kinderen kunnen in die week terecht op het Brionplein, Wilhelminaplein, in Fuik, Barber, Flip en Tera Cora. Er staan veel activiteiten op de planning. Naast deze plaatsen, worden er ook activiteiten georganiseerd in verschillende wijken. Op het Brionplein zal er aandacht besteed worden aan belangrijke muzikanten. Hiervoor is een speciaal programma opgezet. 

Siman di Muzik Pa Mucha 2023 is een initiatief vanuit Fundashon Bèti Doran, in samenwerking met het ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) en vele andere organisaties. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram