maandag 11 september 2023 15:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
|
27 februari 2023

Een KLM-toestel is zondag op St Maarten tot twee keer toe vast komen te staan op de landingsbaan van de Princess Juliana International Airport. Op beide vluchten waren er problemen met het neuswiel van het toestel, dat muurvast kwam te zitten.

Vooral de tweede keer duurde het erg lang voordat de Airbus A330 vlot getrokken kon worden. Passagiers, die onderweg waren naar Schiphol, hebben twee uur in het vliegtuig stilgestaan op de landingsbaan. De airport heeft uiteindelijk bussen ingezet om iedereen terug te brengen naar de terminal.

De vlucht is vervolgens uitgesteld en de passagiers werden ondergebracht in hotels. Een passagier laat via twitter weten dat de informatieverstrekking van de maatschappij en de luchthaven minimaal was.

Beeld: Princess Juliana International Airport
-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram