dinsdag 30 mei 2023 12:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 februari 2023

Nederland gaat de belastingregeling met Curaçao, Aruba en Sint Maarten afronden. Minister van Financiën Javier Silvania (MFK) zegt in gesprek met de Amigoe dat het Nederlandse parlement de nieuwe belastingregeling nog moet goedkeuren.

Silvania zegt nog geen zicht te hebben op hoe lang dit gaat duren. De Rijksoverheid geeft aan meer te gaan onderhandelen over internationale belastingverdragen. De belastingregeling tussen Nederland en Curaçao (BRNC) zal uiteindelijk met aanpassingen worden voortgezet.

De BRNC heeft momenteel nog als doel het voorkomen van dubbele belasting zonder daarbij mogelijkheden te scheppen voor belastingontduiking.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram