woensdag 22 maart 2023 05:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 februari 2023

Een motorrijder heeft op 11 februari een politieagent moedwillig aangereden. De agent wilde de motorrijder aanhouden, maar in plaats van te stoppen, verhoogde hij zijn snelheid. Vervolgens reed hij de agent aan. Dit laat Korps Politie Curaçao weten via een persbericht.

Politiewoordvoerder Maurits Rosalina roept de motorrijder op zich zo snel mogelijk te melden bij het dichtstbijzijnde politiebureau. Ook doet Rosalina een beroep op de gemeenschap, om naar de man uit te kijken. Iedereen met informatie over de zaak, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. De politie vindt het van groot belang dat de zaak snel wordt opgelost.

Beeld: Korps Politie Curacao
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram