donderdag 30 maart 2023 12:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 februari 2023

Caribbean Petroleum Refinery (CPR) geeft niet zomaar op. Het bedrijf heeft grote plannen met de raffinaderij en deed die donderdag voor het eerst uit de doeken tijdens een persconferentie. Refineria di Korsou (RdK) heeft woensdag de onderhandelingen ter overname van de raffinaderij stopgezet.

CPR stak niet onder stoelen of banken flink te willen investeren in de raffinaderij en wil daarnaast een belangrijke rol gaan spelen in de regio. RdK gelooft er niet meer in nadat door de Centrale Bank en RdK zelf aangifte werd gedaan van valsheid in geschrifte door de groep van de Venezolaanse Luis Giusti.

De groep speelt ondertussen de vermoorde onschuld en zegt dat de vervalste documenten van een financiële partner waren waar nu geen contact meer is. "Er wordt met verschillende andere partijen gesproken die graag willen investeren en onze advocaten zijn bezig hun betrouwbaarheid te toetsen", aldus Raul Socorra, CEO van CPR.

RdK heeft intussen aangegeven met andere partijen in gesprek te gaan. CPR betreurt dit en met name dat RdK ook de onderhandelingen over de olieopslag Bullenbaai opschort.

-- Advertentie --

One comment on “CPR wil raffinaderij nog steeds overnemen”

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram