dinsdag 30 mei 2023 12:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 februari 2023

Recyclingbedrijf Green Phenix is een inzamelingsactie gestart voor plastic en aluminium. Vanaf 14 februari, Valentijnsdag, kan iedereen zijn liefde voor het eiland laten blijken door een ‘Recycling Hero’ te worden. 

Voor elke kilo plastic of aluminium blikjes krijg je een stempel op je Recycling Hero Card. Volle kaarten kunnen worden ingeleverd in een prijzenbox. Elke maand trekt Green Phenix hier minstens drie winnaars uit van verschillende prijzen, ook worden zij benoemd tot ‘Recycling Hero’ van de maand. 

Het ingezamelde materiaal kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag worden ingeleverd bij het Green Phenix Paviljoen in  Zeelandia. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram