zondag 14 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Een man heeft zijn vader neergestoken na een discussie over de brand in hun huis aan de Kaya Johanna op Bonaire. De politie kreeg woensdag rond 4.00 uur ‘s nachts een melding binnen van een huis dat in brand stond.

Alle bewoners slaagden erin om het huis te verlaten en één van hen slaagde er zelfs in het vuur te doven. Toen de brandweer een onderzoek startte naar de situatie, ontstond er een discussie binnen de familie over wie de brand zou hebben veroorzaakt. De zoon ging zijn vader te lijf met een mes. Zijn verwondingen zorgden ervoor dat hij met de ambulance naar het ziekenhuis moest voor medische behandeling.

Rond 6.30 uur wist de politie de 19-jarige zoon aan te houden. Hij bleek ook gewond te zijn en werd net als zijn vader met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de zaak.