dinsdag 21 maart 2023 15:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 februari 2023

Een werknemer van een tireservice center aan de Cas Coraweg heeft dinsdagmiddag zijn baas doodgeschoten. Dit meldt Korps Politie Curaçao. De man werd geraakt in zijn bovenlijf. Hulpdiensten rukten massaal uit, maar dat mocht niet baten. De man overleed aan zijn verwondingen.

De politie kreeg aan het einde van de middag de opmerkelijke melding van de dader, een Venezolaanse man van 30 jaar. Hij liet weten dat hij zijn baas had neergeschoten op het werk. Op het moment dat de politie aankwam bij de plaats van het misdrijf, troffen ze een zwaargewonde man aan. 

Kort erna werd de werknemer aangehouden op verdenking van moord en wapenbezit. De verdachte is opgesloten en er wordt nader onderzoek gedaan naar de toedracht. Het lichaam van de man is overgedragen aan het openbaar ministerie voor verder onderzoek naar de doodsoorzaak.

-- Advertentie --

2 comments on “Man doodgeschoten aan Cas Coraweg”

  1. Ja dit gebeurt als allerlei tuig het eiland zo maar binnen kan komen. Het zou beter geweest zijn als de medía hadden vermeld dat een illegale Venzolaan een Dominicaanse slavendrijver had dood geschoten.
    Nu wil de minister van Justitie de visumplicht voor Dominicanen afschaffen.

    1. is dat wel zo ? dan is het een illegale ?? venezolaan die ook nog illegaal ?? werkt bij zijn werkgever, die ook nog een slavendrijver is. daar de meeste venezolanen hier een asielzoekers positie hebben en mogen werken. verder kan ik geen bevestiging van uw verhaal krijgen.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram