woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Een werknemer van een tireservice center aan de Cas Coraweg heeft dinsdagmiddag zijn baas doodgeschoten. Dit meldt Korps Politie Curaçao. De man werd geraakt in zijn bovenlijf. Hulpdiensten rukten massaal uit, maar dat mocht niet baten. De man overleed aan zijn verwondingen.

De politie kreeg aan het einde van de middag de opmerkelijke melding van de dader, een Venezolaanse man van 30 jaar. Hij liet weten dat hij zijn baas had neergeschoten op het werk. Op het moment dat de politie aankwam bij de plaats van het misdrijf, troffen ze een zwaargewonde man aan. 

Kort erna werd de werknemer aangehouden op verdenking van moord en wapenbezit. De verdachte is opgesloten en er wordt nader onderzoek gedaan naar de toedracht. Het lichaam van de man is overgedragen aan het openbaar ministerie voor verder onderzoek naar de doodsoorzaak.