dinsdag 21 maart 2023 18:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
7 februari 2023

De politie heeft drie dieven van auto-onderdelen opgepakt na een achtervolging. Volgens de Extra werden er verschillende waarschuwingsschoten gelost.

De politie kreeg in de vroege maandagochtend een melding binnen van onderdelendiefstal bij de vissershaven aan de Caracasbaai. Bij aankomst werden de verdachten op heterdaad betrapt en gingen zij er in een auto vandoor. De politie zette de achtervolging in en probeerde de bestuurder tot stilstand te brengen. Toen dit niet gebeurde heeft de politie meerdere waarschuwingsschoten gelost. Uiteindelijk slaagde de politie erin om de auto te stoppen op de Schottegatweg West.

Drie Curaçaose mannen tussen de 20 en 21 jaar werden aangehouden. Later op de dag werden er huiszoekingen gedaan bij de mannen thuis, waarbij verschillende artikelen in beslag zijn genomen. De mannen worden vastgehouden in het kader van het verdere onderzoek.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram