dinsdag 21 maart 2023 18:48
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 februari 2023

De opnames van de film ‘Mamadu’ op Bonaire gaan 6 maart van start. Het gaat volgens cinematograaf Dolph van Stapele om de eerste grote lokale speelfilm op het eiland.

De Bonairiaanse filmmaker Sendion Balentin is de initiatiefnemer. ‘Mamadu’ moet een film van internationaal niveau worden en verschillende locaties op Bonaire in beeld brengen. De film krijgt een Curaçaos tintje met Dolph van Stapele als cinematograaf, Anja van Bergen als één van de schrijvers en Joharvi Ricardo als één van de hoofdrolspelers.

Jeroen Leinders, bekend van de film ‘Tula: The Revolt’, wordt de regisseur van de film. Het is voor het eerst dat een Bonairiaanse productie vertoond zal worden in Europa, Suriname en andere grote internationale platforms. Het is nog niet bekend wanneer de film te zien zal zijn.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram