dinsdag 21 maart 2023 18:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 februari 2023

De Curaçaose dierenopvang Pippi’s Opvang heeft al bijna 10.000 euro opgehaald voor huisvesting. In totaal is er 100.000 euro nodig om in aanmerking te komen voor een hypotheek, zo laat eigenaresse Tamara Nuijten weten aan Nu.cw. 

Pippi’s zit in de problemen, omdat de huurbaas de locatie wil verkopen. De stichting heeft zelf niet genoeg geld om het terrein te kopen en dreigt nu te moeten sluiten. Dit zou betekenen dat meer dan honderd paarden, honden, katten, varkens, kippen en schildpadden op zoek zouden moeten naar een nieuwe eigenaar of ingeslapen moeten worden. 

Pippi’s Opvang werd tien jaar geleden gestart en vangt verwaarloosde, gedumpte, gehandicapte en mishandelde dieren op, veelal met gedragsproblemen. Donaties kunnen gedaan worden via deze link.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram