dinsdag 21 maart 2023 18:16
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 februari 2023

OCT Youth Network organiseert ‘European Cultural Exchange Fair’, een evenement met als doel jongeren van Bonaire warm te maken en ervaringen uit te wisselen over studeren en werken in het buitenland. Alle leerlingen van de middelbare school en het middelbaar beroepsonderwijs zijn welkom. Dit laat het Openbaar Lichaam Bonaire weten.

De fair vindt plaats op donderdag 9 februari van 17.00 uur tot 19.00 uur in jeugdcentrum Jong Bonaire. Afgestudeerden en studenten die binnen de Europese Unie gewerkt hebben, zullen advies geven aan de leerlingen. 

‘European Cultural Exchange Fair’ is een evenement waarbij de focus ligt op culturele uitwisseling. Zo zijn er op de avond hapjes en gerechtjes uit verschillende keukens aanwezig. Bij interesse kunnen leerlingen een mail sturen naar bonaireoctnetwork@outlook.com.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram