dinsdag 21 maart 2023 18:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 februari 2023

De koninklijke familie is woensdag aangekomen op Curaçao. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Amalia kregen een warm welkom van de Curaçaose bevolking.

De Oranjes zijn met het stationsschip Zr.Ms. Holland van Aruba naar Curaçao gevaren. Aan boord is gesproken over de inzet van het ministerie van Defensie in het Caribisch gebied, gevolgd door een rondleiding over het schip en demonstraties. Bij aankomst in de binnenstad werd het gezelschap ontvangen door de gouverneur, de premier en de Statenvoorzitter. 

Donderdag vinden de koningsspelen plaats op het Brionplein en zal er een bezoek worden gebracht aan de Amaliabrug. Vrijdagavond is de koninklijke familie aanwezig bij het Tumbafestival met eerbetoon aan Boy Dap.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram