dinsdag 21 maart 2023 18:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 februari 2023

Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en prinses Amalia hebben afgelopen weekend een bezoek gebracht aan Bonaire. Gezaghebber Edison Rijna kijkt terug op een geslaagd bezoek, zo laat het Bestuurscollege van Bonaire weten.

Het koninklijk gezelschap heeft een afwisselend programma gevolgd. Onderwerpen die tijdens het bezoek aan bod kwamen waren onder andere het slavernijverleden, de cultuur en de natuur van het eiland. Daarnaast werd er werd stilgestaan bij verschillende sporten. 

De Oranjes spraken tijdens hun verblijf met buurtbewoners over de wijken en met vertegenwoordigers van organisaties die zich inzetten voor Bonaire. "Ik kijk vol trots terug op een succesvol bezoek", aldus Rijna. Hij bedankt iedereen die heeft meegeholpen om deze dagen tot een goed einde te brengen. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram