dinsdag 12 september 2023 00:08
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 februari 2023

Minister van Justitie Shalten Hato (MFK) zal binnenkort het project ‘Aktua Robes, Sintié Un Bes’ lanceren, wat betekent: ‘handel verkeerd, voel het een keer’. De politie en het Openbaar Ministerie zullen hard optreden tijdens Karnaval 2023.

Er is een lijst met boetes opgesteld voor overtredingen. Hato heeft aan de Extra laten weten dat er verschillende vergaderingen zijn geweest met het Korps Politie Curaçao, betrokken organisaties en het OM. Het ging hierbij over de veiligheid van jongeren met betrekking tot alcoholgebruik en veilige seks.

De minister zal binnenkort een gedetailleerde uitleg geven over het project, maar benadrukt nu al dat er hoge boetes zullen staan op misdragingen tijdens de optochten.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram