dinsdag 12 september 2023 07:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 januari 2023

De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft aangifte gedaan tegen één of meerdere partijen die betrokken zijn bij de onderhandelingen om te komen tot een nieuwe operator voor de raffinaderij. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM). 

Diverse media meldden donderdag dat de Centrale Bank naar het OM zou zijn gestapt om aangifte te doen vanwege vervalste documenten in de zoektocht naar een nieuwe beheerder van de olieraffinaderij. Het OM maakte vrijdag bekend dat er geen dergelijke aangifte bekend was bij zowel de Procureur-generaal als bij de Hoofdofficier van Justitie. 

Bij het Parket van de Procureur-generaal werd afgelopen week wel een aangifte ingediend die gericht was op een medewerker van het Parket. De Procureur-generaal is op de hoogte gesteld van de aangifte. Het OM doet geen verdere mededelingen over de inhoud van de aangifte en tegen wie deze is gericht.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram