woensdag 13 september 2023 04:08
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 januari 2023

Vier Nederlandse toeristen zijn woensdag betrokken geraakt bij een ongeluk vlak voor de Julianabrug, in de buurt van Parera. De auto sloeg over de kop en kwam ter hoogte van het Kadaster ondersteboven tot stilstand.

Volgens de Extra zou de chauffeur vanwege zijn hoge snelheid de controle over het stuur hebben verloren. Niemand raakte gewond bij het ongeluk, maar de schade aan de auto was enorm. Eén wiel en een schokdemper zijn volledig losgeraakt, daarnaast was er veel blikschade.

De weg was voor langere tijd afgesloten, het verkeer kon omrijden via een route langs ENNIA. 

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram