vrijdag 27 januari 2023 11:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 januari 2023

In samenwerking met Bright Minds learning center, gaat voetbalclub Centro Juve aandacht besteden aan scholing naast het voetballen. De club vindt scholing belangrijk, ook naast een druk voetbalschema. 

Na schooltijd krijgen de kinderen uit groep 4 tot en met 8 begeleiding bij het lezen en leren. Volgens Centro Juve is de ontwikkeling van de Nederlandse taal en het Papiaments belangrijk bij dit leerprogramma. 

De samenwerking tussen beide partijen sluit aan op het trainingsschema van Centro Juve. Dit is van belang, zodat kinderen zich kunnen ontwikkelen op meerdere fronten naast de voetbalsport. Centro Juve meldt dat er vanaf dit seizoen plaats is voor vijftien spelers en speelsters.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram