vrijdag 27 januari 2023 12:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 januari 2023

COPA Airlines gaat vaker vliegen tussen Curaçao en Panama. De Curaçao Tourist Board (CTB) laat weten dat er vanaf april één vlucht per week bij komt.

Daarmee gaan er zes directe vluchten per week naar Panama vanaf het eiland. Vanaf mei komt er nog een wekelijkse vlucht bij, waardoor er een dagelijkse verbinding ontstaat. Deze extra vluchten zijn het resultaat van de groeiende Latijns-Amerikaanse markt, vooral afkomstig uit Brazilië en Colombia.

Minister van Economische Ontwikkeling Ruisandro Cijnte (PNP) noemt de uitbreiding ‘opnieuw een geweldige bijdrage aan het toerisme’. Ook geeft het, volgens de minister, ruimte voor het verder laten groeien van de Zuid-Amerikaanse markt en daarmee de diversificatie van de bezoekers.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram