woensdag 13 september 2023 02:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie
|
25 januari 2023

Bonaire voert een ‘basismandje’ in voor 38 producten met een maximumprijs. Het Openbaar Lichaam Bonaire heeft de mand gelanceerd in het kader van het project ‘Bon Kompra Plùs’.

Voor deze 38 basisproducten gelden maximumprijzen voor het meest populaire merk en tenminste één product zonder een specifiek merk. Het basismandje bestaat uit groente, fruit, rijst, koffie, vlees- en blikwaren, babyvoeding, maandverband en luiers. De prijzen en de samenstelling van de mand zullen regelmatig geëvalueerd worden.

Het project is tot stand gekomen in samenwerking met de Unit Economische Zaken van de Directie Ruimte en Ontwikkeling, de Directie Toezicht en Handhaving, UNKOBON, Fundashon Tienda pa Konsumido Boneriano en de supermarkten.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram