donderdag 30 maart 2023 21:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 januari 2023

De politie heeft opnieuw een man aangehouden op verdenking van poging tot moord, mishandeling en een inbraak in een huis aan de Pelikaanweg. Het incident vond vorig jaar september plaats. Destijds hebben ze al een aanhouding verricht, maar die verdachte is weer vrijgelaten. Inmiddels loopt er een nieuw onderzoek.

Het gaat om een 21-jarige man van Curaçaose afkomst, woonachtig aan de Puerto Ricoweg. De man is afgelopen vrijdag rond 13.00 uur aangehouden door de recherche. Tijdens de aanhouding vond de politie een wapen kaliber 22. De verdachte wordt verhoord en zit vast. De politie doet op dit moment verder onderzoek naar het incident. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram