vrijdag 27 januari 2023 16:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
20 januari 2023

De Fundashon Desaroyo Karnaval Korsou heeft 33.750 gulden ingezameld voor de opening van Karnaval 2023. 

Het bedrag werd bijeengebracht door 15 verschillende carnavalsgroepen van Asosiashon di Gruponan di Karnaval Kòrsou. Zowel kindergroepen, tienergroepen als groepen voor volwassenen deden mee aan de inzamelingsactie. Karnaval 2023 vindt plaats van 12 tot en met 21 februari. 

Dit weekend worden worden de koningin, prins en pancho gekozen. De jeugdparade is op 12 februari, gevolgd door de tienerparade op 17 februari. De grote parade is op 19 februari en de afscheidsparade op 21 februari. Het afsluitingsfeest is op 25 februari.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram