zondag 25 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het Bonairiaanse radioprogramma ‘Op de klippen’ werd voor het eerst in 2,5 jaar uitgezonden met live publiek erbij. Na de coronapandemie bleef Club Trocadero in Kralendijk ‘s middags lange tijd gesloten door een nijpend personeelstekort. Daardoor moest het programma in 2022 worden uitgezonden vanuit een dicht en leeg café. 

Dat probleem is nu opgelost. Club Trocadero is weer geopend vanaf 11 uur en iedereen is van harte welkom om de uitzending live mee te maken. Live aanwezig zijn bij het programma zal binnenkort ook kunnen bij andere programma’s van Mega Hit FM. Momenteel wordt er namelijk een vaste radiostudio gebouwd in de club, waar vanuit de radiozender alle live-uitzendingen zullen worden verzorgd.  

Op de Klippen ontving deze week naast publiek ook een hoop gasten. Collega radiopresentator David Rietveld kwam samen met zijn tweelingbroer even buurten in de studio. Lizeth Molina vertelt in het programma over haar leven als kunstenares, directeur van MBO Bonaire, Liset de Keijzer vertelt over nieuwe opleidingen die de school volgend schooljaar zal aanbieden, Marga van Lieshout en Patricia Gerritzen vertellen over de Ride for the Roses en Marlies Vels praat over het vrijwilligersevenement Bondoet.

Daarnaast behandelen ze natuurlijk ook weer de nodige nieuwsfeiten, zoals het wegblijven van de grootste oppositiepartij bij een aantal eilandraadsbijeenkomsten.

Gasten: David en Jeroen Rietveld, Lieseth Henneken Molina, Liset de Keijzer, Marga van Lieshout, Patricia Gerritzen-Veen en Marlies Vels.

 Presentatie: Michiel van Bokhorst, Lisanne Eikelboom en Martijn Hisschemöller

Luister de aflevering hier