vrijdag 27 januari 2023 16:57
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 januari 2023

De Nederlandse minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Robert Dijkgraaf heeft maandag een bezoek gebracht aan de gouverneur van Curaçao, Lucille George-Wout. Naast Dijkgraaf was ook staatssecretaris van Cultuur en Media, Gunay Uslu aanwezig. Dit meldt de regering in een persbericht.

Tijdens het bezoek zijn onder andere de voorbereidingen op het herdenkingsjaar van het slavernijverleden aan bod gekomen, en zijn er gesprekken gevoerd over de mogelijkheden voor samenwerking binnen het onderwijs en cultuur.

Bij het gesprek was ook Gerbert Kunst aanwezig, directeur internationaal Beleid. Verder woonde Flora van Regteren Altena, coördinerend beleidsmedewerker directie Erfgoed het gesprek bij en ook Jonas de Graaf, namens de Vertegenwoordiging van Nederland in Willemstad.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram