vrijdag 3 februari 2023 15:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 januari 2023

Werknemers van de GGD zijn boos op twee leidinggevenden van de afdeling muggen en insecten. Dat meldt de Extra. De chefs zouden naar het kindertumbafestival zijn gegaan om te controleren, zonder dat dit hun werk of vakgebied was. 

De werknemers geven aan dat zij zelf naar het festival hadden gemoeten, omdat het ging om de controle van eten en vergunningen hiervoor. De medewerkers hebben maandag tijdelijk hun werk neergelegd en eisten de komst van minister van Gezondheid, Milieu en Natuur Dorothy Pietersz Janga (MFK).

Toen zij niet kwam, zijn de werknemers naar het GMN-gebouw gegaan in Colon, daar vroeg secretaris-generaal Sharlon Melfor hen om dinsdag terug te komen voor een gezamenlijke vergadering met vakbond ABVO. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram