vrijdag 27 januari 2023 16:59
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 januari 2023

De oppositiepartijen hebben zich maandag kritisch uitgelaten over de situatie rondom Caribbean Petroleum Refinery (CPR). De PAR, MAN, TpK en KEM vroegen tijdens een Statenvergadering over de raffinaderij waarom er geen aangifte gedaan is tegen CPR.

De valsheid in geschrifte en de reactie van Refineria di Korsou hierop, is in het verkeerde keelgat geschoten van de Statenleden. Michelangelo Martines (KEM) vraagt zich af waarom de regering en RdK nog steeds met deze ‘gangsters en maffia’ om tafel zitten. Premier Gilmar Pisas (MFK) gaf aan dat er documenten in de Staten rondgaan die ‘non disclosure’ zijn en dat hier een claim voor ingediend kan worden. Pisas vraagt de oppositie om het proces te ‘depolitiseren’.

RdK gaf toe dat één van de investeerders van Caribbean Petroleum Refinery (CPR) financiële documenten zou hebben vervalst. CPR zei alle noodzakelijke maatregelen te hebben getroffen en de communicatie met de betrokken investeerders, de groep Giusti te verbreken. 

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram