vrijdag 3 februari 2023 09:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 januari 2023

Het Tula Museum gaat naar verwachting in maart de deuren weer openen. Dat meldt Stichting Monumentenzorg Curaçao. De stichting is in november begonnen met groot onderhoud aan Landhuis Knip, waar het museum gevestigd is.  

Sinds het faillissement van Kas di Kultura in 2020 is het Museo Tula gesloten en staat het landhuis leeg. De Fundashon Museo Tula zal de uitvoering weer op zich nemen, zodra het museum heropent. Monumentenzorg heeft niet gewacht op eventuele fondsen, maar heeft zelf twee ton geïnvesteerd in het pand. Zo hoopt de stichting dat het museum zo snel mogelijk weer open kan gaan. 

Het Museo Tula zal volgens Monumentenzorg in een meer moderne en interactieve vorm terugkeren.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram