vrijdag 27 januari 2023 16:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 januari 2023

MCB Group en Sentoo gaan samenwerken om de online betaaldienst verder uit te breiden. Concreet betekent dit dat klanten van MCB in het Caribisch gebied straks de lokale online betaalmethode Sentoo gebruiken om direct via hun eigen bankrekening online te betalen en betaald te krijgen.

Michael de Sola, Managing Director bij MCB stelt dat de online betaalmethode deel uitmaakt van de strategie om samen met lokale partners innovatieve betaaloplossingen te bieden. “Het sluit bij de plannen aan van onze bank om de klantervaring te verbeteren door onze online oplossing te optimaliseren.” Volgens De Sola biedt Sentoo een makkelijke, snelle en veilige manier om te betalen en betaald te krijgen.

De Managing Director van Sentoo, Vincent van Rutten zegt verheugd te zijn om Sentoo bij MCB te introduceren. “Iedereen krijgt op deze manier toegang tot een eenvoudige en snellere manier van online betalen met de eigen bankrekening.”

De nieuwe betaaldienst is zowel voor zakelijke als particuliere MCB-klanten beschikbaar. Consumenten kunnen de dienst gratis gebruiken en hoeven zich niet aan te melden. Bedrijven kunnen online betalingen ontvangen via webwinkels, mobiele apps of factureringssystemen via Sentoo-betaalopties, zoals een checkout button, QR-code of een betaallink. Ook bedrijven zonder e-commerce activiteiten kunnen Sentoo aanbieden voor elke vorm van online betaling.

MCB Group streeft er naar om de nieuwe online betaalmethode halverwege 2023 aan te bieden een de klanten.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram