vrijdag 27 januari 2023 16:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
12 januari 2023

De Curaçaose Gabriela Dos Santos schitterde woensdag in haar nationale kostuum tijdens de voorverkiezing van Miss Universe in New Orleans. Woensdagavond vonden de ‘preliminary competition’ en de ‘national costume competition’ plaats. 

Dos Santos laat weten enorm tevreden te zijn met haar prestatie en het contact met de jury. De miss droeg een glitterjurk met aan de binnenkant de Curaçaose vlag en een mand met vis. Dos Santos presenteerde zichzelf als de ‘vissersvrouw’, om de lokale viscultuur te illustreren. Tijdens de preliminary competition was Gabriela te zien in een cape met onder andere de regenboogvlag en de gebalde vuist tegen slavernij. 

In totaal doen er 84 missen mee aan de 71e editie van Miss Universe. De finale vindt aanstaande zaterdag plaats om 20.00 uur.

-- Advertentie --

One comment on “Gabriela Dos Santos in nationaal kostuum bij Miss Universe”

  1. Wat een onzin.
    Alsof er tijdens bruiloften en partijen in deze ‘klederdracht’ wordt gefeest.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram