vrijdag 27 januari 2023 17:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 januari 2023

Stichting Kitten Rescue Curaçao ontvangt de tweede Katten Transport Ambulance van de Nederlandse stichtingen World Wide Animal Rescue en DierenLot. Dat laat de kattenopvang organisatie weten via sociale media. 

De stichting heeft de ambulance afgelopen week in ontvangst mogen nemen. Miriam Bleeker, voorzitter van Kitten Rescue, is de organisaties enorm dankbaar. “Dit is echt geweldig. Onze ambitie voor de aankomende jaren om nog meer kittens en katten te kunnen helpen wordt hierdoor uitvoerbaar.” 

De stichting kan nu tijdens sterilisatieacties meer zwerfkatten vangen, doordat ze twee vangteams op pad kunnen sturen. Ook wordt het mogelijk om een sterilisatie inleverpunt te gaan aanbieden op Bandariba. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram