vrijdag 23 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Fundashon Plòns wil een open gesprek over HIV en AIDS op Curaçao. Daarvoor heeft het educatieplatform verschillende media uitgenodigd. Het gesprek met de naam KomberSA zal aanstaande donderdag plaatsvinden.

De conversatie zal gaan over het voorkomen van stigmatisering en discriminatie. Ook wordt er gekeken naar voorlichting over preventie en het verkrijgen van de juiste behandeling. De bijeenkomst begint met een presentatie met informatie over het virus. Fundashon Plòns nodigt alle geïnteresseerden uit om deel te nemen aan het gesprek.

Er waren in 2001 bijna 1250 mensen op Curaçao besmet met HIV, iets meer dan de helft daarvan liet zich hiervoor behandelen. 

De bijeenkomst KomberSA vindt plaats op donderdag 12 januari om 10.00 uur bij Avila Beach.