vrijdag 27 januari 2023 05:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 januari 2023

Het Radulphus College viert dit jaar het 75-jarig bestaan. Het jubileum wordt gevierd met een week vol festiviteiten.

Maandag werd de week geopend met de onthulling van een speciaal 75-jaar logo, gemaakt door één van de leerlingen. Ook werd het volkslied gezongen, waren er gebeden, toespraken en traktaties in de klassen. Later op de dag werd de school ingezegend door de pastoor.

Ook de rest van het jaar zullen er nog verschillende activiteiten rondom het 75-jarig bestaan van de school plaatsvinden. Vrijdag zal er een wandeltocht van 5 kilometer worden gelopen en de vrijdag erna is er een speciale sportdag.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram