woensdag 22 maart 2023 02:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 januari 2023

Naast Curaçao is ook het carnavalsseizoen op Bonaire vrijdag begonnen. Dat meldt het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB). Het thema van het carnaval op Bonaire is dit jaar ‘Ban Gose i engrandese nos mes ku nos mes’. 

“Laten we het met elkaar groter maken en ervan genieten”, met dit thema wordt het carnaval dit jaar opgedragen aan Elvis Janga en het Tumba- festival aan Almar Nicolaas. Tijdens de opening werden diverse toespraken en optredens gehouden van onder meer Payola, JC & Friends en DJ Ash. 

Gedeputeerde van Cultuur Elvis Tjin Asjoe: “Gezien de coronapandemie en de daarbij geldende regels, was het de afgelopen twee jaar niet mogelijk om carnaval te vieren op Bonaire. Laten we er daarom een groot feest van maken en er met z’n allen van genieten.” 

De gedeputeerde riep bij de opening mensen op om verstandig om te gaan met alcoholgebruik tijdens carnaval en voorzichtig deel te nemen aan het verkeer tijdens de feestperiode. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram