vrijdag 27 januari 2023 12:32
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 januari 2023

Uitvoeringsorganisatie Bureau Voogdijraad kampt met technische problemen en onvoorziene omstandigheden vanwege de verhuizing. Dat meldt het hoofd van de Afdeling Alimentatie. Door de problemen kunnen alimentatiebetalingen niet worden uitgevoerd. 

Volgens het hoofd van de afdeling zitten de problemen bij de server, internet en alle computersystemen. De internetprovider van Bureau Voogdijraad hoopt volgende week de betalingen alsnog te kunnen doen. Hoewel alles vóór de verhuizing zou zijn geregeld, bleek dit toch niet helemaal gelukt. 

Volgens het Bureau staat het geld wel op de rekening, maar kunnen de bedragen niet overgemaakt worden. De minister van Justitie kijkt samen met de internetprovider hoe het probleem zo snel mogelijk opgelost kan worden. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram