vrijdag 27 januari 2023 16:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 januari 2023

De overheid geeft vrijdag een Relato di dia over de regels waar mensen zich aan moeten houden tijdens Fuikdag. Dit zal om 11.30 uur beginnen.

De belangrijkste maatregelen werden al eerder door de Kustwacht bekendgemaakt. Zo is alcoholverkoop verboden en mag er geen muziek worden afgespeeld op vloten of podia. Daarnaast moet de muziek om 17.00 uur stoppen en is samenscholing na afloop niet toegestaan.

De Kustwacht laat weten samen met verschillende autoriteiten te controleren en te assisteren tijdens Fuikdag. Zo zullen naast de Kustwacht, ook Korps Politie Curaçao, Haven en Veiligheids Inspectie, Brandweer, Douane, Santa Barbara Security, Rode Kruis, Fundashon Kuido Ambulance Curaçao en Citro.

De Relato di dia is live te volgen via ons Liveblog.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram