zondag 25 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het ministerie van Financiën is op zoek naar een nieuwe projectmanager voor de renovatie van het gebouw van de belastingdienst. Dat blijkt uit lokale advertenties van het ministerie. De nieuwe projectmanager moet voldoen aan een aantal eisen.

Het is de bedoeling dat het gebouw van belastingdienst weer volledig in gebruik kan worden genomen. Om dit te realiseren is een openbare aanbesteding uitgeschreven die moet zorgen voor een nieuwe projectmanager. Het is nog onduidelijk om hoeveel uren het zal gaan. 

De nieuwe projectmanager dient volgens het ministerie aan een aantal eisen te voldoen. Het moet gaan om een rechtspersoon die op Curaçao is gevestigd en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bij de inschrijving moet worden aangegeven welk uurtarief diegene zou willen verdienen.

Daarnaast moet er minstens drie jaar werkervaring zijn in projectmanagement voor renovatieprojecten en moet er voldoende financieel en economisch draagvlak zijn. Ook wil het ministerie dat de inschrijver beschikt over een hbo-diploma Bouwkunde, Civiele techniek, Bouwtechnische Bedrijfskunde of een gelijkwaardige diploma en kennis heeft van de lokale wet-en regelgeving.