vrijdag 3 februari 2023 10:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 januari 2023

Landhuis Daniel organiseert zondag 8 januari de eerste editie van de Marshe 2023. De organisatie wil door middel van de markt de kleine lokale ondernemers steunen. De aankomende editie zal nog in nieuwjaarsstemming zijn. 

“Met de slingers en gezelligheid” kunnen meer dan dertig lokale verkopers hun producten zondag tentoonstellen tijdens de markt. Het doel van de markt is om lokaal geproduceerde producten te promoten en om zowel lokaal publiek als toeristen de Curaçaose sfeer te laten proeven. 

Naast lokale producten biedt de markt ook verschillende lokale gerechten aan. Zo kunnen bezoekers de lokale pompoen pannenkoeken eten en zijn er drankjes aanwezig. Daarnaast kan bij het restaurant gegeten worden.

De Marshe zal van 10.00 uur tot 14.00 uur duren.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram