vrijdag 3 februari 2023 12:48
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 januari 2023

Minister van Justitie Shalten Hato (MF) heeft de secretaris-generaal en financieel directeur van het ministerie op non-actief gezet. Dat brengt het ministerie van Justitie dinsdagavond zelf naar buiten.

Het gaat om een tijdelijke maatregel en er is geen sprake van een strafzaak, zo verklaart het ministerie. Er is een onderzoek gestart naar twee medewerkers. Tot hier een conclusie uit getrokken kan worden, zal Hato hier geen commentaar op geven. 

Het ministerie zal meer informatie uitbrengen zodra dit uit het onderzoek naar voren is gekomen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram