vrijdag 27 januari 2023 12:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
2 januari 2023

Radiozenders Radio Korsou FM en Laser 101 zijn gestopt. Dat laten de stations weten via sociale media.

“Na vele jaren het Land en u als trouwe luisteraar van dienst te zijn geweest is besloten dat Radio Korsou FM en Laser 101 zijn opgehouden te bestaan,” zo schrijven de zenders in een gezamenlijk statements. Na het overlijden van eigenaresse Stella Oosterhof-Priest in november zou in spreekwoordelijke zin ‘de geest uit de fles zijn’. Hierna zijn de vennootschappen ontbonden.

De zenders bedanken de luisteraars voor het vertrouwen in alle jaren.

-- Advertentie --

One comment on “Doek valt voor Radio Korsou FM en Laser 101”

  1. zo spijtig om te horen dat de zenders zijn gestopt. Met veel plezier hier in het koude holland naar de warme klanken mogen luisteren. Bedankt voor al het plezier. Is het niet mogelijk om een door start te maken met andere eigenaren?

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram