vrijdag 27 januari 2023 12:44
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 januari 2023

Het cruiseschip Azamara Onward heeft zaterdag 31 december een bezoek gebracht aan Curaçao. Dat meldt de Curaçao Ports Authority (CPA). Aan boord van het cruiseschip waren in totaal 613 passagiers.

De Azamara Onward, eigendom van de Azamara Cruises bracht voor het eerst een bezoek aan het eiland. Daarom werden CPA samen met minister van Economische Ontwikkeling Ruisandro Cijntje (PNP), scheepsagent Maduro Shipping en het toeristenbureau uitgenodigd voor een inaugurele ceremonie aan boord van het schip. Tijdens de ceremonie voerde de kapitein naast de minister, Maduro Shipping en het toeristenbureau het woord en werden er plakkaten uitgewisseld.

Het cruiseschip vaart een reisroute genaamd ‘Caribbean Christmas voyage’ van 14 nachten. Daarbij vertrokken de passagiers op 22 december uit Miami richting Florida, Costa Rica, Panama, Colombia, Aruba, Curaçao door naar Dominicaanse Republiek en de Bahama’s. Het schip zal 5 januari terugkeren naar Miami.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram