vrijdag 27 januari 2023 16:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
29 december 2022

Een 38-jarige verdachte van poging tot moord is woensdag opgepakt. Dat meldt de politie. De verdachte zou zijn opgepakt in een horecagelegenheid.

In een lopend onderzoek in verband met poging tot moord en bedreiging met een vuurwapen op Eerste Kerstdag, is een verdachte aangehouden door de politie. De verdachte werd woensdag rond 16.00 uur ‘s middags door een het arrestatieteam opgepakt. Daarna heeft een overvalsteam van de politie een huiszoeking verricht op dezelfde plek.

Bij de huiszoeking zijn spullen in beslag genomen die van belang zijn voor het onderzoek. De verdachte is voorgeleid aan de officier van Justitie en na verhoor achter slot en grendel gezet in afwachting van verder onderzoek. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram